STOP Mare Nostrum

Stop Mare Nostrum

Stop Mare Mortum. Plataforma aturem el genocidi al mar Mediterrani convoca una concentració per a denunciar i condemnar el genocidi migratori que està convertint el mar Mediterrani en un cementiri.

Diumenge 19 d’abril de 2015 van perdre la vida més de 800 persones que fugien de conflictes armats i de la pròpia precarietat dels seus països d’origen. Segons estimacions de la Organització Internacional per a les Migracions, es calcula que durant el 2015 poden arribar a perdre la vida intentant arribar a Europa fins a 30.000 persones.

Des de Stop Mare Mortum es creu que les polítiques europees no donen resposta humanitària al patiment de persones que es veuen obligades a fugir de casa seva i que es continua veient la immigració irregular com una vulneració de les fronteres europees. El decàleg presentat aquesta setmana per la Comissió Europea (CE) no dóna les respostes necessàries a aquest problema i és per això que diverses entitats s’han unit per a demanar a la gent que es mobilitzi per fer pressió als governants a donar una resposta humanitària als milers de morts al mediterrani i al rerefons d’aquestes.

Lloc: Davant de la seu de la Comissió Europea.
C/Provença amb Passeig de Gràcia. Barcelona.
Data: Dilluns 27 d’abril de 2015, a les 19h. (atenció a la premsa a les 18.45h.)

Compte Twitter: @stopmaremortum
Compte Facebook: Stop Mare Mortum
Compte Instagram: stopmaremortum

Deixa un comentari